Monday, December 18, 2006

kino.

ja jeg var på kino idag. jeg så "casino royal" - den nye "bond-filmen". jeg likte den har ikke likt bond noe særlig før, men denne var mer enn nymoderne action film enn "vanlig" james bond.

filmen handlert om bond så klart, "vakre" damer (dvs, skral tynne modeller, som egentlig ikke er noe pene, men som film og mote verden har bestemt at skal være idol/mål for alle jenter/kvinner), og selvfølgelig en skurk og to og tre =).. så i grove trekk så har den alt en bond-film skal ha, men den manglet liksom bond-feelingen, kansje var det akkurat det jeg likte ved den, at selv om det var en james bond, så var den ikke bare bond-aktig, den hadde, det ekstra innenfor moderne-actionfilm også.

filmen varte en stund men den ble alikevel ikke langtrukken, men hvis du har behov for søvn må du vite at den varer ca 2 1/2 time., så ikke begynn å se den kl 10 før en skole/arbeides-dag.

hva annet kan man si, jo bond, det var ny skuespiller, men han var ikke så pen denne heller =), rynker rundt øynene, kroppen var ikke så verst men det var ikke noe vin diesel, eller sylvester stalone. han var nok litt oppe i årene og kommer helt klart ikke til å bli kåret som verdens peneste mann (håper jeg) og jeg må bare til slutt i dette avsnittet si, hadde jeg vert en av kvinnene i denne filmen ville jeg ikke vert intimt aktiv med ham på noen måte. =p

konklusjon: bra film, hadde glimtet fra james bond, og det lille ekstra fra "action filmer", kunne hatt penere skuespillere, men jeg vil anbefale deg å se den hvis du liker vanlig action, og jeg kan godt tenke meg å se den igjen.

No comments: